La vale e brunch și bere

În cadrul competițiilor de mountainbike enduro de anul acesta dorim să implicăm și mai mult comunitățile locale gazdă. Mâncarea este primul pas în acest sens, iar la CNE #6 Metal testăm conceptul de bufet local sau “brunch” și iți servim bere craft dedicată riderilor din Carpați.

La vale e Brunch

Ne apropiem cu pași repezi de finalul primului sezon a brunch-urilor din Banat. Acesta e însă, un motiv de sărbătoare. Zeci de producători mici v-au servit bucate alese o vară întreagă prin sate pitorești din Carpații din de Sud Vest. La Reșița vom celebra micii producători din apropierea Reșiței precum și încheierea celei mai faine competiții de ciclism montan din vestul țării Metal Enduro, ediția a 7-a, ultima etapă din Cupa Națională de Enduro Mountainbike. .

Meniul savuros va include

 

𝗔𝗽𝗲𝗿𝗶𝘁𝗶𝘃𝗲
Pogăcele cu untură de la mama ei
Brânzeturi de la Cașcaval Banat
Șonc și alte afumături de-a lui Uzoni
Fasole bătută cu ulei din semințe de dovleac, pe placul bănățenilor
Salată de vinete din Fărliug
Pâine de casă coaptă în Munții Semenic

𝗙𝗲𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗻𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹
Friptură și cârnați la cișcan
Salată orientală
Salată de sfeclă cu hrean

𝗗𝗲𝘀𝗲𝗿𝘁
Gomboți cu prune
Prăjitură cu mere coapte “mici și urâte”
Ștrudel de toamnă, cu dovleac
Nasstangle

Vă așteptăm cu multe alte experiențe inedite în Centrul Civic al Reșitei: un mic târg cu artizani locali, o zonă de relazare cu hamace și mai ales energia debordantă de la finele Cupei Naționale de Mountainbike Enduro. Mai multe detalii, in zilele următorare. Rămâneți pe aproape!

La vale e bere, berea La Vale

Veți savura bere craft creată de Three Happy Brewers, trei berari prieteni cu natura. Ne place berea dar și anteprenorii mici ce aduc pe piață produse de înaltă calitate.

Ne propunem în cadrul acestei cupe să concepem o bere pe gustul riderilor din Carpați. Cu fiecare ediție, în baza feedback-ului tău vom personaliza rețeta, dar nu de îndepărtăm niciodată de principiile producției artizanale: pasiune și ingrediente de cea mai bună calitate.